Wat zijn mijn opties voor mindfulness in Alkmaar?

Mindfulness

Mindful leven is makkelijker dan het lijkt, maar het kan je wel heel veel brengen. Het is als het ware een hele pure manier van naar het leven kijken en naar alles wat erin gebeurt. Je leeft heel erg in het hier en nu en probeert niet te oordelen over alles wat je ziet en wat er (met je) gebeurt. Bij Bright Now  kunnen ze je helpen als je graag wat meer mindful in het leven wilt staan. Ze bieden er namelijk cursussen mindfulness in Alkmaar. Dit is niet voor iedereen goed bereikbaar, maar als je er in de buurt woont zou ik zeker eens op hun website kijken.

Voor wie is mindfulness in Alkmaar bedoeld?

Bij Bright Now inspireren en helpen ze je graag op het gebied van mindfulness. Op hun mooie locatie kun je cursussen volgen en persoonlijke begeleiding krijgen. Deze is grof gezegd bedoeld voor mensen die het gevoel hebben dat het leven aan ze voorbij flitst. Mensen die weten dat er veel meer uit te halen is dan ze nu doen, en die graag (nog) gelukkiger zouden willen zijn dan nu. Geluk zit hem namelijk in de kleine dingen, zoals ze je bij deze cursus mindfulness in Alkmaar ook zullen vertellen. Het zit hem veel meer in hoe je met dingen omgaat en hoe je naar dingen kijkt dan hoe deze daadwerkelijk zijn. Het is namelijk nog veel te vaak zo dat we ons op een bepaalde manier voelen als gevolg van een onbewust oordeel dat we over een gebeurtenis of situatie hebben. Als je heel bewust en met oprechte interesse naar die gebeurtenis gaat kijken blijkt echter vaak dat jouw mening of oordeel erover lang niet zo sterk is als je van tevoren dacht.

Leven in het hier en nu

Op het moment dat je door krijgt dat je op vrijwel elk moment onbewust bezig bent met het vormen van een mening of oordeel over alles wat je ziet en doet, kun je dit veranderen. Daar helpen ze je bij Bright Now, dé locatie voor mindfulness in Alkmaar graag bij. Je leert er onder andere hoe je kunt mediteren en zo die drukke gedachten kunt observeren en zelfs tot stilstand brengen. Dit gaat je al veel rust geven. En als je daarnaast dan ook nog probeert om bij wat er ook gebeurt kalm te blijven en gewoon met een open blik naar de situatie te kijken, dan ben je al heel erg ver in je weg naar volledig leven in het hier en nu. Dus ben jij ook benieuwd naar wat een mindful leven voor jou kan doen en hoe je meer rust kunt ervaren en woon je in de buurt van Alkmaar? Dan moet je absoluut bij Bright Now zijn, want daar kunnen ze je er alles over vertellen en een prettige begeleiding bieden richting een leven met meer rust, vreugde en geluk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *